LinkedIn annoncering 2017-12-08T10:25:20+00:00

LinkedIn annoncering

Markedsfør din virksomhed for beslutningstagerne

LinkedIn er på rekordtid blevet verdens største professionelle sociale netværk, hvor brugerne kan demonstrere deres kvalifikationer og styrke deres faglige netværk. Faktisk har mere end 2 millioner danskere en LinkedIn-profil.

Det betyder også, at mange typer af faglige profiler, for eksempel virksomhedernes beslutningstagere. Det er her, at LinkedIn som medie kommer til sin ret, da du har fantastisk gode muligheder for at ramme netop disse på LinkedIn.

Også rekrutteringsmæssigt kan du via LinkedIn finde frem til den helt rigtige kommende medarbejder – også de meget specialiserede af slagsen.

Selvom LinkedIn som udgangspunkt er et dyrere medie end eksempelvis Facebook og måske ikke det første medie, du som virksomhed ville vælge, så kan LinkedIn-annoncering sagtens visse sig at at være den mest idéelle markedsføringsplatform for din virksomhed.

Det hele afhænger naturligvis af din målgruppe og hvad målet er for din annoncering. Det afklarer vi naturligvis sammen med dig, og skulle LinkedIn vise sig at være et oplagt match for din virksomhed, så er vi klar med at bistå annonceringen på LinkedIn – både strategisk og lavpraktisk.

Vil du vide mere? Kontakt os!

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.