https://www.youtube.com/watch?v=L_CBywjNFa8&feature=youtu.be

Vi skaber digitale muligheder
med visuel skarphed

Vi værdsætter gode relationer til vores kunder

De bedste resultater skabes under de rette forhold. Dette gør sig gældende for alt samarbejde, og det er noget vi har rigtig god erfaring med. Vores ambition er at skabe den løsning som giver mening for din virksomhed, så den matcher jeres nuværende- og fremtidige behov.

Lær os at kende
365uptime

365uptime

Website, tryksager, logo, video

Hipaq

Hipaq

Website

Restaurant Jægerhuset

Restaurant Jægerhuset

Website

Kaffeexpressen

Kaffeexpressen

Webshop

Lundsby Biogas

Lundsby Biogas

Website og tryksager

Peugeot Bejstrup

Peugeot Bejstrup

Website

Derudover har vi bl.a. arbejdet med:

Vi kan løfte de fleste opgaver
– store som små.

Selvom vi er et mindre bureau, besidder vi hver især vores spidskompetencer. Derfor kan vi tilbyde en række ydelser indenfor grafiske opgaver, opsætning af websites, webshops og udarbejdelse af indhold dertil. Derudover har vi et stort netværk af samarbejdspartnere som gør det let for dig at få lavet en samlet løsning.

Få en pris på din opgaveSe samarbejdspartnere

Vi designer og opsætter hjemmesider i WordPress, som er det mest benyttede system i verden. Det giver en fleksibilitet og en brugernem løsning. Det kan være en fordel for virksomheder som selv ønsker at varetage en del af den daglige administration. Prisen afhænger meget af den enkelte opgave og dine behov. Vi hjælper dig gerne med et finde frem til, hvilken løsning der passer dig.

Vi udarbejder webshops i WordPress med shopmodulet WooCommerce. Det er et af de mest benyttede shop-setups i verden, og er et meget fleksibelt system. Det er en god løsning til dig som ønsker en shop, som er til at starte til et fornuftigt budget, og med mulighed for at udvide og tilføje funktioner efter behov.

Vi kan agere både konsulent i forbindelse med at kortlægge en strategi for virksomhedens ageren på digitale platforme. Derudover kan vi producere indhold, i form af video, billeder og tekster, samt hjælpe med kampagner på dine sociale medier.

Hos Morten og Skarpt er vi altid sikre på at få det resultat vi ønsker. De leverer altid en god energi og gode input til vores projekter. Jeg vil på det varmeste anbefale at tage en snak med Morten om dine planer.

Brith Lund JørgensenDirektør, Business Park Nord

Hos Morten føler vi os altid i trygge hænder. Han forstår altid, hvor vi gerne vil hen af, og leverer et tilfredsstillende resultat. Derudover oplever vi fleksibilitet uden sammenligning.

Mette JunkerKreativ direktør, Body Mind Academy

En gang imellem har vi noget på hjerte.

Du kan læse vores seneste blogindlæg her.

Gode tips
14. april 2018

Sådan undgår du at betale for meget for din hjemmeside

I dag er der et stort udbud af hjemmesider og det kan være en jungle for kunderne at finde hoved og hale i produkter og priser for en professionel hjemmeside.…
Gode tips
14. april 2018

Derfor skal du bruge video marketing på de sociale medier

Er du kørt fast i din sociale medie strategi? Sidder du fast i opslag med fredagskage på instagram og dyre facebookkonkurrencer, som du i bund og grund ikke føler du…
Gode tips
14. april 2018

3 tips til en skudsikker social medie strategi

Sidder du med følelsen af at de opdateringer du laver på dine sociale medier, ikke er umagen værd? Får du ikke den store interaktion? Er det blevet en sur tjans…

Skal vi lave noget fedt sammen?

Har vi fanget din interesse? Så tøv ikke med at kontakte os med din næste opgave. Vi giver gerne den første kop kaffe. Ellers kommer vi også gerne til dig.