Praktik i online marketing

Vil du arbejde med online markedsføring, SoMe eller kommunikation i din praktik? Det forstår jeg godt! For det har jeg nemlig også gjort engang og det var altafgørende for, at jeg endte med at starte mit eget marketingbureau.

Herunder har jeg samlet de typiske spørgsmål jeg får omkring praktikken og dét, jeg typisk svarer, når jeg bliver spurgt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere.

Hvad skal jeg lave?

Du kommer helt sikkert til at hente kaffe til mig…men jeg henter mindst lige så mange gange til dig :-).

Du er med på lige fod fra dag 1, så vi deles selvfølgelig om både de sjove og mindre sjove daglige opgaver.

Noget af det, du kan forvente at prøve kræfter med, er blandt andet at lære Facebook-annoncering, Google-annoncering, LinkedIn-annoncering, tekstforfatning, konverteringsopsætning- og optimering, markedsføringsstrategi, PR- og pressearbejde og meget mere.

Hvem er du?

Jeg hedder Morten Kyvsgaard, er født i 1989 og startede d. 1. november 2017 min egen virksomhed Kyvsgaard Kommunikation – deraf firmanavnet.

Min passion og interesse er digital markedsføring. Jeg elsker simpelthen at finde frem til løsninger, der kan være med til flytte noget for nogen – og jeg elsker kommunikation, der er gennemtænkt, gennemtrængende og gennemført.

Jeg er uddannet cand.mag. i Kommunikation fra Aalborg Universitet i 2015, hvor jeg også havde et semester på Danmarks Journalisthøjskole. Digital markedsføring lå dermed ikke som sådan i kortene som en karrierevej, men efter 4 år hos mediebureauet CompanYoung i Aalborg, blev interessen for emnet altafgørende.

Her var jeg så heldig at arbejde med en masse forskellige kunder. Både de allerstørste virksomheder og de helt små virksomheder. 

Hos CompanYoung var jeg i øvrigt også selv praktikant og jeg oplevede på egen hånd, hvordan en god praktikperiode kan være altafgørende for ens karriere efterfølgende.

Det er i øvrigt ikke nyt for mig at arbejde side om side med praktikanter og lære fra mig.

Jeg har efterhånden haft mange forskellige praktikanter i virksomheds levetid og du kan her på siden læse udtalelser fra de fleste af dem.

Hvad laver i hos Kyvsgaard Kommunikation?

Kommunikation – eller nærmere betegnet online markedsføring.

Jeg hjælper virksomheder med at få synlighed på de digitale medier. Det kan for eksempel være opsætning af annoncering på medier som Facebook, Instagram, Google Adwords, LinkedIn, YouTube m.fl. på vegne af mine kunder. Det kan også være planlægning af kampagner, tekstproduktion, social selling på LinkedIn, workshops og sparring i brug af sociale medier og alt derimellem.

Jeg deler i øvrigt kontor med min ven Morten Andersen fra Skarpt – Digital Marketing, som jeg ofte samarbejder og sparrer med. Tjek hans virksomhed ud her.

Hvorfor vælge Kyvsgaard Kommunikation som praktikplads?

Min påstand vil være: Fordi du kommer til at lære langt mere end du ellers vil komme til i en ”traditionel” og større virksomhed.

Hvis du har tænkt tanken om at blive selvstændig eller iværksætter – og hvis du gerne vil have god og praktisk erfaring med digital markedsføring og det at drive virksomhed, så er du og jeg det helt rigtige match.

Hvad skal jeg kunne?

Jeg ville være verdens dårligste Pinocchio, hvis jeg sagde, at erfaring ikke betyder noget. Så har du arbejdet med markedsføring, kommunikation eller noget der ligner, så ”skader” det bestemt ikke.

MEN det er så absolut ikke noget jeg forventer. Jeg forventer bare, at du vil give den gas i hele din praktikperiode, så du får en lærerig praktik og en masse med videre. Vilje og interesse slår talent, så det er det mest afgørende for mig.

Det er heller ikke vigtigt, at du læser den “rigtige” uddannelse, så længe du bare har interessen for kommunikation og markedsføring.

Hvor ligger Kyvsgaard Kommunikation geografisk?

I Støvring. 15 kilometer fra Aalborg + motorvej lige ved siden af = ikke noget problem.

Der går både bus og tog hele tiden til og fra Aalborg. Det er da lige til at overkomme, ikke?;-)

Tidligere praktikanter fortæller…

"I mit praktikorienterede forløb hos Kyvsgaard Kommunikation har jeg i 4 måneder siddet med markedsføring indenfor alt fra skønhedssaloner, akupunktører, lysforretninger, konsulentvirksomheder, politikere mm. Mine opgaver har været både at udarbejde markedsføringsstrategier men også at eksekvere på disse. Her føler jeg, at jeg er blevet lyttet til, og mine inputs har haft en reel værdi.
Derudover har jeg opsat annoncering på Facebook, Instagram, LinkedIn samt Google og lavet tekstforfatning på både websites og nyhedsbreve i alle mulige afskygninger.
Det er vigtigt at påpege, at jeg udover min teoretiske viden fra min uddannelse i Kommunikation, absolut ingen erfaring havde i ovenstående, før jeg startede hos Morten.
Trods dette har jeg utroligt hurtigt tilegnet mig viden indenfor alle de forskellige områder, og det tror jeg skyldes to ting:
For det første er Morten ikke bleg for at forklare tingene to gange. Derfor har jeg aldrig følt, at jeg skulle holde igen med at spørge, uanset hvilken tvivl jeg sad med.
For det andet har det været en fordel at Kyvsgaard Kommunikation ikke er større, end det er. Hvis jeg havde været en del af et større bureau, tror jeg nemt, at min læringskurve ville have været mindre stejl, fordi den samme tætte sparring ikke ville have været en mulighed på samme måde. Derudover har det også været med til, at skabe en hyggelig og uformel stemning, som har gjort det rart at møde ind hver dag."

Daniel Tveen WintherPraktikant i efteråret 2022

" Jeg kan til enhver tid anbefale alle der har et ønske om at arbejde med online marketing, at komme i praktik hos Kyvsgaard Kommunikation. Morten har taget sig den tid, der skal til for at klæde mig godt på til de forskellige arbejdsopgaver. Der er blevet vist stor tillid til mig og mit arbejde, og jeg har fået mulighed for at udfolde mig på alle tænkelige måder. Jeg vil ikke være min tid hos Morten foruden, jeg er klar til den virkelige verden og arbejdsmarkedet kan bare komme an, for jeg er 100% klar til at vise mine nye skills frem! 💪🏼 "

#Onlinemarketing #Annoncering #GoogleAds #SoMe

Tine Kjær ZinckPraktikant i foråret 2022

"Efter tre måneder i praktik hos Kyvsgaard Kommunikation, kan jeg med hånden på hjertet sige at jeg har lært mere på disse tre måneder end 4 år på universitet."

Sarah Theilgaard Toft StisenPraktikant i efteråret 2021

"Jeg oplevede en stor tillid til, at jeg kunne klare de opgaver jeg fik givet. Det har helt klart også givet et godt skub til selvtilliden og en tro på, at man kan mere end man tror."

Rikke Vestergaard JensenPraktikant i efteråret 2021

“Fra dag 1 føler du dig en del af teamet, og bliver taget med igennem alle processer! Du lærer ufatteligt meget på kort tid, og Morten er virkelig god og interesseret i at lære fra sig!”

Henriette Drustrup ChristensenPraktikant i efteråret 2020

“Jeg har lært mere på de 3 måneder, hvor jeg har været i praktik hos Kyvsgaard Kommunikation, end jeg har gjort i halvandet år på skolebænken.”

Andreas Forup NielsenPraktikant i foråret 2020

“Min tid ved Kyvsgaard Kommunikation har været enormt givende.
Jeg har fået praktiske færdigheder indenfor annoncering og en solid forståelse for digital markedsføring.
Der er en afslappet atmosfære, og jeg føler altid mine inputs og ideer er blevet hørt.”

Ditte Højberg JensenPraktikant i efteråret 2018

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen
- vi kontakter dig inden for 1 arbejdsdag

Ring til os >
Send os en mail >

Besøg LinkedIn-side >

Adresse:
Østre Allé 6
9530 Støvring

Morten Kyvsgaard