Annoncering på sociale medier

Få endnu mere ud af din virksomheds annoncering på sociale medier.

Hos Kyvsgaard Kommunikation syd for Aalborg rådgiver vi din virksomhed i online annonceringen på alle de større sociale medier som eksempelvis Facebook annoncering, Instagram annoncering, LinkedIn annoncering, YouTube annoncering og Twitter annoncering med flere.

Jeres virksomhed er måske på tærsklen til, at prøve kræfter med sociale medier for første gang og I vil gerne “holdes i hånden” her i starten, så I sørger for at gøre det rigtigt første gang.

Eller måske har du og din virksomhed allerede gjort jer en masse erfaringer og indhentet en masse data omkring, hvad der fungerer godt for jer på sociale medier – eksempelvis via Facebooks pixel. I står måske selv for annonceringen og vil gerne fortsætte med at stå for den daglige drift af annonceringen, men trænger til at at få inputs og indspark til forbedringer undervejs.

Endelig kan det også være, at I oplever stor travlhed og altid nedprioriterer jeres SoMe-annoncering, hvor I har brug for, at andre kan tage over, så I har tid til at bruge jeres tid dér, hvor det giver mening for jer. Vi udvælger netværk med udgangspunkt i din målgruppe og dit budget, på de medier, som vi vurderer, der kan give jer det største sandsynlighed for succes på sociale medier. Her trækker vi på de mange erfaringer, vi har fået gennem samarbejde med vores mange forskellige kunder gennem årene.

Uanset medie, er vores tilgang til annoncering løbende at blive endnu klogere på annonceringens performance undervejs og foretage de nødvendige justeringer, så afkastet maksimeres. Derfor tester vi løbende forskellige kreative elementer såsom forskellige billeder, teksttyper og tekstlængde, for at blive klogere på, hvad der virker for netop din virksomhed.
På den måde sørger vi altid for, at du får mest muligt ud af din annoncering og ikke spilder unødige ressourcer.

Det kan være en svær beslutning, at vælge hvilken hjælp man vil have, og hvad man ønsker hjælp til. Du kan finde vores gennemgang af, hvad du som kunde kan forvente i samarbejde med Kyvsgaard Kommunikation her.

Facebook Annoncering

Udnyt Facebooks effektive
annonceringsmuligheder

Læs mere

LinkedIn Annoncering

Annoncer mod virksomhedernes
beslutningstagere

Læs mere

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen
- vi kontakter dig inden for 1 arbejdsdag

Ring til os >
Send os en mail >

Besøg LinkedIn-side >

Adresse:
Østre Allé 6
9530 Støvring

Morten Kyvsgaard