Annoncering på sociale medier

Annoncering på sociale medier er ekstremt værdifuldt

Få endnu mere ud af din virksomheds annoncering på sociale medier.

Hos Kyvsgaard Kommunikation rådgiver vi din virksomhed i annonceringen på alle de større sociale medier som eksempelvis Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube og Twitter med flere.

Jeres virksomhed er måske på tærsklen til at prøve kræfter med sociale medier for første gang og I vil gerne “holdes i hånden” her i starten, så I sørger for at gøre det rigtigt første gang.

Eller måske har du og din virksomhed har måske allerede gjort jer en masse erfaringer og indhentet en masse data omkring, hvad der fungerer godt for jer på sociale medier – eksempelvis via Facebooks pixel. I står måske selv for annonceringen og vil gerne fortsætte med at stå for den daglige drift af annonceringen, men trænger til at at få inputs og indspark til forbedringer undervejs.

Endelig kan det også være, at I oplever stor travlhed og altid nedprioriterer jeres SoMe-annoncering, hvor I har brug for, at andre kan tage over, så I har tid til at bruge jeres tid dér, hvor det giver mening for jer.

Vi udvælger netværk med udgangspunkt i din målgruppe og dit budget, på de medier, som vi vurderer, der kan give jer det største sandsynlighed for succes på sociale medier.

Uanset medie, er vores tilgang til annoncering løbende at blive endnu klogere på annonceringens performance undervejs og foretage de nødvendige justeringer, så afkastet maksimeres. Derfor tester vi løbende forskellige kreative elementer, eksempelvis forskellige billeder, teksttyper, tekstlængde, for at blive klogere på, hvad der virker for netop din virksomhed.

Vil du vide mere? Kontakt os!

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.