Om Kyvsgaard Kommunikation2018-04-21T12:21:17+00:00

Om Kyvsgaard Kommunikation

Som kunde hos os, kan du forvente:

Gennemsigtighed og transparens

Som kunde hos Kyvsgaard Kommunikation tror vi på, at de bedste resultater opstår i krydsfeltet mellem dit kendskab og vores kompetencer… og så insisterer vi på, at du naturligvis får adgang til alle dine data.

Viden og kompetencer

Vi vil være de bedste. Punktum.

Derfor sætter vi en dyd i at nørde vores metier og blive endnu bedre – til glæde for vores kunder. Derfor sætter vi en ære i at kunne sparre med vores kunder på et kompetent og oplyst grundlag om digital markedsføring.

Åben, ærlig og løbende kommunikation

Vi siger vores mening, og vi gør det kontinuerligt, så vigtige beslutninger bliver truffet i fællesskab med dig.

Dialog og involvering er således nøglebegreber for os, så samarbejdet har de bedste forudsætninger for at blive en succes.

Hvem står bag Kyvsgaard Kommunikation?

Morten Kyvsgaard - Kyvsgaard Kommunikation

Kyvsgaard Kommunikation er stiftet af Morten Kyvsgaard…

…en digital marketingsnørd i yderste potens 🙂

Som baggrund har jeg en kandidatgrad i Kommunikation hos Aalborg Universitet og en journalistisk tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.

Siden 2014 har jeg arbejdet på bureau med digital markedsføring som mit primære ansvarsområde, hvor jeg har arbejdet med både de store internationale og små lokale virksomheder i Danmark.
Det har givet mig en solid forståelse for, at succes med digital markedsføring afhænger fuldstændigt af, hvem målgruppen er og hvilke mål, der er for markedsføringsindsatsen, ligesom den skal gennemtænkes og eksekveres for at få det optimale udbytte.

Annonceringsmæssigt har jeg arbejdet med:
Facebook-annoncering
– Instagram-annoncering
LinkedIn-annoncering
– Twitter-annoncering
– Snapchat-annoncering
Google-annoncering (Certificeret i Google Adwords og Google Analytics)

Derudover har jeg arbejdet indgående med e-mail markedsføring og sideløbende drevet egen webshop, der har givet mig god erfaring og forståelse for de markedsføringsmæssige udfordringer på netop dette område.

Mine erfaringer har jeg også benyttet i min coaching af digital markedsføring, hvor jeg har erfaring med oplæring af såvel hardcore professionelle og glade amatører  – både på workshops og igennem længere forløb. Det har givet mig solid erfaring i, hvordan man skal kommunikere om markedsføring i øjenhøjde, så udbyttet bliver maksimalt.

Udover at nørde markedsføring bruger heg min fritid sammen med min kæreste Camilla, sporadiske løbeture i Aalborgs gader, Premier-League-kampe i TV og masser af succesoplevelser mod vennerne i FIFA.

Vil du vide mere? Kontakt os!

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.