Om Kyvsgaard Kommunikation

Kyvsgaard Kommunikation er stiftet af Morten Kyvsgaard. En online marketingsnørd i yderste potens. Uddannelsesmæssigt har jeg en kandidatgrad i Kommunikation fra Aalborg Universitet og en journalistisk tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.

Siden 2014 har jeg arbejdet på online marketingbureau, hvor jeg gennem tiden har arbejdet med både store internationale og små lokale virksomheder i Danmark. Det har givet mig en solid forståelse for, at succes med online markedsføring afhænger fuldstændigt af, hvem målgruppen er og hvilke mål, der er for markedsføringsindsatsen.

Markedsføringen skal være velgennemtænkt og lige så godt eksekveret for at få det optimale udbytte.

Annonceringsmæssigt har jeg arbejdet med:
– Facebook annoncering
Instagram annoncering
– LinkedIn annoncering
Twitter annoncering
Snapchat annoncering
– TikTok annoncering
E-mail markedsføring
– Google-annoncering (Certificeret i Google Adwords og Google Analytics)

De forskellige annonceringsplatforme har jeg brugt i arbejdet med adskillige kunder med alverdens forskellige virksomhedstyper og størrelser. Det har givet en grundlæggende forståelse for hvilke strategier, der giver succes over en bred kam, og hvilke strategier der skal tilpasses efter de forskellige brancher. Dertil har jeg også gennem årene fået en stor indsigt i, hvilke forskellige bekymringer virksomhedsejere og marketingansvarlige ofte sidder med. Det medtænker jeg altid i mit arbejde, og gør at jeg kan sikre dig et trygt og omhyggeligt samarbejde.

Derudover har jeg arbejdet indgående med e-mail markedsføring, og jeg har sideløbende drevet min egen webshop, der har givet mig god erfaring og forståelse for de markedsføringsmæssige udfordringer på det område.

Jeg har også coachet andre i at bruge af online markedsføring, hvor jeg har erfaring med oplæring af såvel hardcore professionelle og glade amatører  – både på workshops og igennem længere forløb.
Det har givet mig solid indsigt i, hvordan man skal kommunikere om online markedsføring i øjenhøjde, så udbyttet bliver maksimalt.

Hvad enten du tidligere har været kunde ved et marketingbureau, eller aldrig har haft et lignende samarbejde, så kan du med fordel læse vores gennemgang af, hvad du som kunde vil møde i et samarbejde med Kyvsgaard Kommunikation her. Det giver dig et godt indblik i, hvad Kyvsgaard Kommunikation kan tilbyde dig, og hvordan vi arbejder. Én ting er sikkert, vi brænder for markedsføring og elsker at hjælpe folk på deres rejse.

I vores kunde-cases får du et fint indblik i, hvilke erfaringer vores kunder har gjort sig på baggrund af et samarbejde med os.

Du er altid velkommen til at kigge ind på vores kontor til en kop kaffe og en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan løfte din virksomheds potentiale indenfor marketing. Du kan også fange os alle hverdage fra 7-15 på 61 30 39 12 eller på mail morten@kyvsgaardkommunikation.dk.

Presse

Praktik

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen
- vi kontakter dig inden for 1 arbejdsdag

Ring til os >
Send os en mail >

Besøg LinkedIn-side >

Adresse:
Østre Allé 6
9530 Støvring

Morten Kyvsgaard