Idégenerering

Find frem til de lyse idéer

Der er ikke noget bedre end gode idéer, når man laver indhold til sociale medier. Gennemtænkt indhold performer generelt set altid bedre end indhold, der smides op uden omtanke.

Udfordringen med at få gode idéer er bare, at de sjældent kommer på kommando, når man har brug for det i en hektisk hverdag. Derfor er hele processen med at få idéer til godt content, en forudsætning for at være kreativ med sit indhold – også når hverdagen drukner i andre og vigtigere opgaver.

Idegenerering behøver langt fra blot at hvile på en enkelt medarbejders kreative evner – det giver sjældent de mest optimale resultater. Heldigvis har du i dag et ton af muligheder for at blive inspireret til nyt og spændende indhold, så hvorfor ikke benytte sig af det. Brug for eksempel:

Vi skubber gerne de små grå i den rigtige retning, så du kan profitere af dine nye idéer i dine kommende opslag. Du kan fange os på telefonen alle hverdage fra 7-15 på 61 30 39 12 eller på mail Morten@kyvsgaardkommunikation.dk. 

Hvis du gerne vil have lidt gratis inspiration, er du velkommen til at læse vores forskellige blogs, hvor vi giver et indblik i nogle af de værktøjer, vi selv har stor gavn af at bruge i vores arbejde. De forskellige blogs kan findes her.

Herunder finder du vores kunde-cases:

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen
- vi kontakter dig inden for 1 arbejdsdag

Ring til os >
Send os en mail >

Besøg LinkedIn-side >

Adresse:
Østre Allé 6
9530 Støvring

Morten Kyvsgaard