Content marketing

Ved du, hvilke udfordringer, der optager dine kunder? Godt content marketing  – uanset medie – evner at ramme målgruppen og adressere de problemer, som optager målgruppen, med relevant indhold.

Derfor er det vigtigt, at du har lagt en god strategi for, hvordan dit content marketing skal bidrage til at skaffe nye potentielle kunder med indhold, der løser deres problemstillinger.

Det hele starter med målgruppen og at besvare spørgsmålet: Hvem er det, din virksomhed henvender sig til? Når det er klart defineret, har du også nemmere ved at besvare spørgsmålet: Hvordan kan mit indhold være med til at løse målgruppens udfordringer?

Hos Kyvsgaard Kommunikation ved vi, at dét at producere indhold er meget banalt, men at vejen til godt og relevant indhold, der skaber salg, kræver refleksion, kreativitet og vedholdenhed.

Vi kan hjælpe dig med at blive afklaret på målgruppen, udarbejde en konkret markedsføringsstrategi, komme med kreative vinkler på din indholdsproduktion og hjælpe dig med at holde din marketingsstrategi for øje.

Idégenerering

Få en vitaminindsprøjtning til nye contentidéer
Læs mere

Contentplan

Giv dig selv de bedste forudsætninger for succes med god planlægning
Læs mere

Opslag

Er tiden knap og kreativiteten lav? Få hjælp til dine
SoMe-opslag

Læs mere

Vil du høre mere?

Udfyld kontaktformularen
– så kontakter vi dig hurtigst muligt
Business Park Nord
Østre Alle 6
9530 Støvring