Google annoncering

Hvor ofte klikker du videre til side 2, når du laver en søgning på Google?

At være usynlig på Google, svarer til at have en fysisk butik uden vinduer og skilte. Kunderne går lige forbi og opdager simpelthen ikke, at butikken findes.

Googles effektivitet og betydning for din markedsføring kan derfor ikke underdrives.

3,5 milliarder søgninger – hver eneste dag!

Så flittigt benyttet er Googles søgemaskine på verdensplan. Det betyder, at du næsten med garanti kan sige, at de fleste kunder vil finde dig via en Google søgning, og så er det afgørende at være synlig

Den helt store fordel ved Googles Adwords-annoncering er, at din virksomhed kan blive eksponeret for dem, der allerede er motiverede for at foretage køb. Ved at matche de relevante søgeforspørgsler som dine potentielle kunder foretager på Google, kan din virksomhed blive eksponeret for en hyperrelevant målgruppe.

Udover Googles søgeord er det også muligt at skabe awareness og øget bevidsthed omkring sin virksomhed via Googles omfattende Display-netværk (med masser af muligheder for remarketing), via Googles Shopping-modul og med videoer på YouTube.

På den måde risikerer du ikke at blive glemt af din målgruppe, og det gør, at kunderne tænker på din virksomhed, når de skal købe noget, der relaterer sig til dit produkt eller ydelse.

Endelig er Google Analytics et must for at blive klogere på, hvordan de besøgende på websitet bevæger sig, og hvilke kanaler der får brugerne til at foretage de ønskede handlinger på websitet. Det giver dig et unikt og dybdegående indblik i, hvad dine kunder finder værdifuldt. Det kan du bruge til at optimere din hjemmeside og dine ydelser.

Det gavner både din bundlinje og dine kunder.

Google Ads

Bliv endnu klogere på Google
Adwords mange muligheder

Læs mere

Google Analytics

Giv din annoncering et stærkt fundament med Google Analytics

Læs mere

Alle vil være nummer 1… især på Google!

Googles effektivitet og betydning for din markedsføring kan ikke underdrives.
Googles søgemaskine er flittigt besøgt på verdensplan.

3,5 milliarder søgninger – hver eneste dag!

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen
- vi kontakter dig inden for 1 arbejdsdag

Ring til os >
Send os en mail >

Besøg LinkedIn-side >

Adresse:
Østre Allé 6
9530 Støvring

Morten Kyvsgaard