Contentplan

Forøg chancen for at lykkedes med dine opslag med god planlægning – Content marketing kræver en contentplan.

Så er det igen tid til at poste nyt og gennemarbejdet indhold på sociale medier til glæde for din målgruppe. Opgaven er ligetil, men ofte drukner arbejdet med indhold på sociale medier i hverdagstravlhed og ender i stedet med at blive et halvhjertet forsøg på at levere bare nogenlunde fornuftigt indhold.

Det er en skam.

Vores holdning er klar: Enhver virksomhed bør have en plan for sit indhold. Sagt på et mere moderne markedsføringssprog: En contentplan.

En god contentplan giver dig et samlet overblik over, hvilket indhold, der skal postes hvornår og på hvilke medier. På den måde har du mulighed for at planlægge og gennemtænke dit indhold lang tid i forvejen, så du har mulighed for at være kreativ på kommando.

Det sikrer at din markedsføring aldrig går i stå, fordi du altid står klar med gennemarbejdet content.

Planlægning af content tager altid udgangspunkt i idégenerering og brainstorm, og efterfølgende kan planlægningen for alvor blive ført ud i livet. Vi er klar til at hjælpe processen godt i gang med værktøjer og kvalificerede spørgsmål, du med fordel kan tage højde for i din planlægning.

I vores blogs giver vi dig et gratis indblik i de overvejelser og erfaringer, vi har gjort os gennem tiden om blandt andet måder til at lave godt content marketing. Du kan finde de forskellige blogs her. 

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen
- vi kontakter dig inden for 1 arbejdsdag

Ring til os >
Send os en mail >

Besøg LinkedIn-side >

Adresse:
Østre Allé 6
9530 Støvring

Morten Kyvsgaard