E-mail markedsføring

E-mails er fast grundpille i det moderne menneskes hverdag, og er efterhånden blevet det erstatningen for den gode gamle postkasse. Nærmest dagligt tjekker vi vores mail – mange tjekker endda flere gange dagligt – for at holde os ajour.

Markedsføring via e-mails kan derfor være et enormt effektiv redskab i din digitale værktøjskasse til at skabe opmærksomhed hos din målgruppe, hvis du udnytter mediets muligheder.

Noget af det mest interessante ved mediet, er dets mange muligheder for at skabe stærke forbindelser og sælge på “autopilot”. Du har mulighed for at opstille automatiserede e-mails, der med godt og relevant indhold, er med til at skabe stærke relationer til dine kunder og gøre dem klar til at handle med dig.

En liste med e-mails på nuværende og potentielle kunder, der bare venter på at høre fra dig. Det lyder måske som et drømmescenarie, men for mange virksomheder, er e-mail markedsføring den primære salgskanal. Læg dertil, at du har mulighed for at lave tilpasset markedsføring mod dine e-mail sign ups på andre medier som FacebookGoogle og LinkedIn.

Vi kan hjælpe med alt lige fra at udarbejde strategi, opsætte mål, udarbejde automatiserede e-mails, tekstproduktion, tracking og alt derimellem. Uanset dit behov og dine erfaringer med e-mail markedsføring, hjælper vi dig, så du kan udnytte de mange fordele med e-mail markedsføring.

Vil du høre mere?

Udfyld kontaktformularen
– så kontakter vi dig hurtigst muligt
Business Park Nord
Østre Alle 6
9530 Støvring