Opslag

Får du slået dine opslag op på sociale medier?

Det vil altid være optimalt, at din virksomhed selv laver sine opslag til sociale medier. Du kender din virksomhed bedst – punktum.

Men I en travl hverdag, er der ikke altid tid, kreativitet eller ressourcer til at lave sine opslag på de sociale medier. Derfor tilbyder vi, at hjælpe dig med at lave dine opslag, så du stadig udnytter værdien af din markedsføring på alle de kendte platforme.

Uanset hvilket socialt medie vi snakker om – Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter eller noget helt syvende, så kan vi være din virksomheds eksterne sparringspartner.

Dine nye kunder sidder et sted derude ligenu, og derfor sørger vi for at lave dine opslag, så de tager højde for de forskellige sociale mediers algoritmer, og dermed giver de bedste forudsætninger for høj rækkevidde. Alt dette gøres selvfølgelig hele tiden i tæt samarbejde med dig, så du fortsat kan se dig selv i opslagene.

Endelig er Google Analytics et must for at blive klogere på, hvordan de besøgende på websitet bevæger sig, og hvilke kanaler der får brugerne til at foretage de ønskede handlinger på websitet.

Alt dette står vi klar med at give dig nøje vejledning i, hvad enten du har en fastlagt strategi for dine opslag eller er på bar bund. 

Du kan få gratis inspiration til din markedsføring i vores forskellige blogs her. 

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen
- vi kontakter dig inden for 1 arbejdsdag

Ring til os >
Send os en mail >

Besøg LinkedIn-side >

Adresse:
Østre Allé 6
9530 Støvring

Morten Kyvsgaard