Google Ads

Google er en naturlig del af det moderne menneskes liv… Og derfor skal din virksomhed naturligvis også være til stede med annoncering på Google, så de søgende på Google kan være med til at finde frem til din virksomhed. Det svarer til at en fysisk butik skal have en flot og synlig facade i bybilledet for at tiltrække kunder.

Når annonceringen på Google Ads anvendes optimalt, så er det en (næsten) direkte vej direkte ind i dine kunders hjerne – og pengepung. Selvom de fleste kan se værdien af Google Ads, så er det stadig de færreste, der benytter mediet optimalt.
Det kan betyde, at du spilder dine penge på annoncering, der ikke får maksimal effekt. Hos Kyvsgaard Kommunikation har vi flere års erfaring i at lave effektiv Google annoncering for mange forskellige kunder. Det betyder at vi har et stort repertoire at trække på i samarbejdet med dig.

Mange forbinder primært Google Ads med søgeord, men det kan meget mere end det. Google har også et yderst omfattende Displaynetværk. Du er helt sikkert også blevet eksponeret for Display-annoncering, når du for eksempel har besøgt danske og udenlandske websites. Derudover er der også massere af muligheder for at lave vedvarende påvirkning med remarketing-annoncering.

Det betyder i praksis, at du har mulighed for at genramme besøgende på dit website på andre websites end dit eget. På den måde kan din virksomhed være top-of-mind hos dem, der allerede har besøgt dit website, så de vælger dig og ikke dine konkurrenter.

Google Ads er ikke en engangsting og et quick fix

Ligesom det tager tid for en fysisk butik at slå sig fast i den lokale by, så tager det også tid at slå sig fast på Google.

Det er (desværre) ikke sådan, at man sætter sine annoncer op og så er opgaven fuldført. Du planter heller ikke en blomst og lader den passe sig selv, vel?

Det er en kontinuerlig proces, der skal optimeres løbende, så du får det optimale ud af annonceringen og kan teste dig frem til, hvad der virker bedst for netop din virksomhed. Som kunde hos Kyvsgaard Kommunikation sørger vi for at lave vores forarbejde grundigt.

Vi starter ud med at danne et stærkt fundament for din annoncering med afsæt i dine mål og behov. Det gør vi blandt andet ved at vælge de rigtige søgeord, opsætte den optimale struktur for dine annoncegrupper, finde frem til de rigtige landingssider og løbende optimering af dine søgeord. Ligeledes sørger vi for at hjælpe dig med at omsætte dine mål til konverteringer i Google Analytics.
Vi er desuden certificerede i brugen af Google Ads, så vi har den nødvendige viden for at opsætte din næste kampagne.

Vi arbejder altid målrettet efter at kunden er med i alle dele af samarbejdet. Derfor sørger vi gennem hele processen for at tale dit sprog, så du ikke bliver tabt i uendelige tekniske marketingstermer. 

Hvis du synes ovenstående lyder som noget, din virksomhed mangler hjælp til, så er du altid velkommen til at ringe på 61 30 39 12, eller skrive en mail til Morten@kyvsgaardkommunikation.dk.

Du kan med fordel læse vores gennemgang af, hvad du som kunde kan forvente i et samarbejde med os her

Herunder har du mulighed for at læse vores forskellige kunde-cases. På den måde kan du få et indblik, hvad andre, i samme position som dig, har tænkt før og efter et samarbejde med Kyvsgaard Kommunikation.

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen
- vi kontakter dig inden for 1 arbejdsdag

Ring til os >
Send os en mail >

Besøg LinkedIn-side >

Adresse:
Østre Allé 6
9530 Støvring

Morten Kyvsgaard