Google Ads

Google er en naturlig del af det moderne menneskes liv… Og derfor skal din virksomhed naturligvis også være til stede med annoncering på Google, så de søgende på Google kan være med til at finde frem til din virksomhed.

Når annonceringen på Google Ads anvendes optimalt, så er det en (næsten) direkte vej direkte ind i dine kunders hjerne – og pengepung. Selvom de fleste kan se værdien af Google Ads, så er det stadig de færreste, der benytter mediet optimalt.
Det kan betyde, at du spilder dine penge på annoncering, der ikke får maksimal effekt.

Mange forbinder primært Google Ads med søgeord, men det kan meget mere end det. Google har også et yderst omfattende Displaynetværk. Du er helt sikkert også blevet eksponeret for Display-annoncering, når du for eksempel har besøgt danske og udenlandske websites. Derudover er der også massere af muligheder for at lave vedvarende påvirkning med remarketing-annoncering.

Det betyder i praksis, at du har mulighed for at genramme besøgende på dit website på andre websites end dit eget. På den måde kan din virksomhed være top-of-mind hos dem, der allerede har besøgt dit website.

 

Google Ads er ikke en engangsting og et quick fix.

Det er (desværre) ikke sådan, at man sætter sine annoncer op og så er opgaven fuldført. Du planter heller ikke en blomst og lader den passe sig selv, vel?

Det er en kontinuerlig proces, der skal optimeres løbende, så du får det optimale ud af annonceringen og kan teste dig frem til, hvad der virker bedst for netop din virksomhed. Som kunde hos Kyvsgaard Kommunikation sørger vi for at lave vores forarbejde grundigt.

Vi starter ud med at danne et stærkt fundament for din annoncering med afsæt i dine mål og behov. Det gør vi blandt andet ved at vælge de rigtige søgeord, opsætte den optimale struktur for dine annoncegrupper, finde frem til de rigtige landingssider og løbende optimering af dine søgeord. Ligeledes sørger vi for at hjælpe dig med at omsætte dine mål til konverteringer i Google Analytics.

Ligeledes er vi certificerede i brugen af Google Ads, så vi har den nødvendige viden for at opsætte din næste kampagne.

Vil du høre mere?

Udfyld kontaktformularen
– så kontakter vi dig hurtigst muligt
Business Park Nord
Østre Alle 6
9530 Støvring