Om Kyvsgaard Kommunikation

Kyvsgaard Kommunikation er stiftet af Morten Kyvsgaard. En online marketingsnørd i yderste potens. Uddannelsesmæssigt har jeg en kandidatgrad i Kommunikation fra Aalborg Universitet og en journalistisk tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.

Siden 2014 har jeg arbejdet på online marketingbureau, hvor jeg gennem tiden har arbejdet med både store internationale og små lokale virksomheder i Danmark. Det har givet mig en solid forståelse for, at succes med online markedsføring afhænger fuldstændigt af, hvem målgruppen er og hvilke mål, der er for markedsføringsindsatsen.

Markedsføringen skal være velgennemtænkt og lige så godt eksekveret for at få det optimale udbytte.

Annonceringsmæssigt har jeg arbejdet med:
– Facebook-annoncering
– Instagram-annoncering
– LinkedIn-annoncering
– Twitter-annoncering
– Snapchat-annoncering
– Google-annoncering (Certificeret i Google Adwords og Google Analytics)

Derudover har jeg arbejdet indgående med e-mail markedsføring, og jeg har sideløbende drevet min egen webshop, der har givet mig god erfaring og forståelse for de markedsføringsmæssige udfordringer på det område.

Jeg har også coachet andre i at bruge af online markedsføring, hvor jeg har erfaring med oplæring af såvel hardcore professionelle og glade amatører  – både på workshops og igennem længere forløb.
Det har givet mig solid indsigt i, hvordan man skal kommunikere om online markedsføring i øjenhøjde, så udbyttet bliver maksimalt.

Som kunde hos os, kan du forvente…

Gennemsigtighed og transparens

Som kunde hos Kyvsgaard Kommunikation tror vi på, at de bedste resultater opstår i krydsfeltet mellem dit kendskab og vores kompetencer.

Og så insisterer vi på, at du naturligvis har og beholder adgang til alle dine data.

Viden og kompetencer

Vi vil være de bedste. Punktum.

Derfor sætter vi en dyd i at nørde vores metier og blive endnu bedre – til glæde for vores kunder.
Vi sætter en ære i at kunne sparre med vores kunder på et kompetent. Oplyst og opdateret grundlag om online markedsføring.

Åben og løbende
kommunikation

Vi siger vores mening, og vi gør det kontinuerligt, så vigtige beslutninger bliver truffet i fællesskab med dig.

Dialog og involvering er således nøglebegreber for os, så samarbejdet har de bedste forudsætninger for at blive en succes.

Presse

Praktik

Vil du høre mere?

Udfyld kontaktformularen
– så kontakter vi dig hurtigst muligt
Business Park Nord
Østre Alle 6
9530 Støvring
Morten Kyvsgaard