”Den ro og koncentration de har til at markedsføre en virksomhed på, den kan man ikke selv sidde med på samme måde som de kan.”

Brith Lund Jørgensen er direktør i Business Park Nord, som er et virksomhedsfællesskab med 88 virksomheder. Brith har tidligere haft eget reklamebureau i 17 år og har derfor stor interesse og erfaring indenfor markedsføring. Da Brith startede i Business Park Nord regnede hun med, at hun selv kunne stå for markedsføringen, men hun fandt hurtigt ud af, at hun var flaskehalsen, hvorfor hun tog fat i Kyvsgaard Kommunikation, for at få noget hjælp og sparring.

Måtte give ansvaret videre

Herfra var det en blid start, hvor de sammen delte markedsføringsopgaverne, indtil Brith måtte indse, at der ikke var tid nok til at hjælpe selv og måtte derfor give ansvaret videre. For hende var det heldigvis ikke noget problem at lægge ansvaret fra sig og overdrage det hele til Kyvsgaard Kommunikation, da hun i forvejen havde stor tillid til dem.

Jeg havde absolut ingen betænkeligheder ved at overdrage alt markedsføringen til Kyvsgaard Kommunikation, da jeg vidste de sagtens kunne løfte opgaven, det havde de allerede vist mange gange, at de kunne til UG”.

Eminent til at fange guldkornene

Brith måtte nu blot videregive stikord, som Kyvsgaard Kommunikation skulle formå at formulere til det som hun ønskede skulle være budskabet med kommunikationen, men det var ikke noget problem for dem, at få det formuleret til noget brugbart.

Kyvsgaard Kommunikation er fuldstændig eminent til at fange de guldkorn jeg giver også formulere det til noget der bare er spot on”.

Anbefaling til virksomheder som vil online

For Brith er det vigtigt at fortælle, at Kyvsgaard Kommunikation fortjener stor ros for at de egentlig godt kan ses som værende lidt ”usynlige”, fordi man ikke umiddelbart kan se det store arbejde de gør for andre. Derfor vil Brith også anbefale dem til virksomheder som har indset, at det er tid til at gå mere online samt at bruge dem til den generelle kommunikation eller som sparringspartner dertil.

Kunde: Business Park Nord
Opgaver: Facebook-annoncering, LinkedIn-annoncering, Content-strategi
Hjemmeside: www.businessparknord.dk