“Det har været en enorm hjælp”

Vibe Gro Falk er medejer af Pilebyg, en virksomhed der laver bæredygtige materialer til byggeri, blandt andet støjskærme til opsætning langs trafikerede veje. Vibe er blandt andet ansvarlig for markedsføring, som i dag er overvejende digital.

Inden samarbejdet med Kyvsgaard Kommunikation havde Pilebyg ikke en velfungerende digital markedsføring, men det var ikke fordi de ikke havde prøvet. De havde prøvet sig med andre store bureauer, men følte ikke de blev behandlet ordentlig og blev glemt:

“Er man en lidt mindre virksomhed som vi er, så oplever jeg, at det kan være en enorm hjælp at komme til et sted som Kyvsgaard Kommunikation, hvor de tager personligt ansvar for én”.

For Vibe er Kyvsgaard Kommunikation nærmest en intern medarbejder, fordi de har et godt kendskab til deres virksomhed og medbringer digitale kompetencer til markedsføringen, som de mangler.

 

“Har total tillid” 

Efter tidligere dårlig erfaring, havde Vibe nogle forbehold til at samarbejde med et bureau.

Men da hun blev tilbudt den uforpligtende klippekortsløsning, som Kyvsgaard Kommunikation tilbyder, var hun meget tryg ved at indgå samarbejde: 

“Jeg har lært af erfaring ikke at lave nogen som helst faste aftaler. Jeg vil gerne have et tilbud på en opgave, der skal laves. Men den løsning med klippekort, det er faktisk et tilbud, hvor jeg føler, at jeg har styring på, hvilke timer, der bliver brugt. I dag, har jeg dog total tillid til, at Kyvsgaard Kommunikation leverer på det, vi aftaler”.

 

“Har været altafgørende”

Det, der gjorde at Vibe og hendes virksomhed besluttede sig for at samarbejde med Kyvsgaard Kommunikation, var ikke kun klippekortsløsningen, men i sidste ende var det, at de følte sig set, og at deres behov blev forstået:

Vi var simpelthen ikke ordentligt synlige nogen steder før samarbejdet med Kyvsgaard Kommunikation, så det har været fuldstændig altafgørende”.

For Vibe er det også vigtigt at Kyvsgaard Kommunikation er gode til at finde gode samarbejdspartnere. De ved, hvad de er gode til og hvad andre skal sættes til:

“Det er faktisk en ret stor og vigtig kvalitet hos leverandøren, at de ved hvad de kan, og hvad de ikke kan. Det er netop også med til at skabe tillid”.

 

“Virkelig glad for samarbejdet” 

Vibe har allerede anbefalet Kyvsgaard Kommunikation til mange, og hun mener, at de er gode til at sætte tingene i gang, så det hele kører optimalt:

“Jeg er virkelig glad for samarbejdet med Kyvsgaard Kommunikation, og jeg må sige, at især små-mellemstore virksomheder som måske har brug for et lille skub, kan drage nytte af Kyvsgaard Kommunikation. Men der er faktisk ikke nogen, jeg ikke vil anbefale Kyvsgaard Kommunikation til,” slutter hun.

Kunde: Pilebyg
Opgaver: Facebook-annoncering, LinkedIn-annoncering, Google Ads
Hjemmeside: www.pilebyg.dk