”De er rigtig gode til at kommunikere en gennemsigtighed af, hvad de ”sælger” til os som ikke arbejder med det til dagligt, så vi forstår hvad der egentlig foregår.”

Theo Ravn Beltoft er salgschef hos Matting Office Wellness i Danmark. Det er en virksomhed der udvikler sunde og ergonomiske arbejdspladser, kontortilbehør og belysning.

Theo stødte på Kyvsgaard Kommunikation, da han gennem sit netværk blev introduceret til dem og fik dem anbefalet til at hjælpe med de opgaver han havde. Især omkring opgaven, at de havde brug for noget mere synlighed online, var der behov for Kyvsgaard Kommunikations kompetencer.

 

Havde forbehold

Theo nævner, at han generelt havde nogle forbehold omkring selve produktet online markedsføring, fordi han synes det er svært for ”almindelige mennesker” at sætte sig ind i det:

”De er rigtigt gode til at kommunikere en gennemsigtighed af, hvad de sælger, til os som ikke arbejder med det til dagligt, så vi forstår hvad der egentlig foregår. Hos Kyvsgaard Kommunikation er de superdygtige og skarpe til at levere ”produktet” på en meget gennemsigtig måde, hvilket er medvirkende til, at man føler sig i trygge hænder”, fortæller Theo.

 

Sammenligning ikke nødvendig

Han vil anbefale Kyvsgaard Kommunikation til alle, der har brug for den service og ydelse som Kyvsgaard Kommunikation kan levere. Han føler sig godt behandlet samt får leveret en gennemsigtighed og et overblik over, at det han putter i det økonomisk, også er det han får ud af det.

Jeg har slet ikke følelsen af, at jeg skal ud og sammenligne med alle mulige andre steder, fordi vi føler os så godt behandlet af Kyvsgaard Kommunikation,” slutter Theo.

Kunde: Matting Danmark
Opgaver: Facebook-annoncering, LinkedIn-annoncering, Google-annoncering
Hjemmeside: www.matting.dk