“Det er dejligt, man kan få hjælp til det hele under det samme tag”

Anne Mette Frost er tidligere udvikler og har været med på mange lejlighedsprojekter i Aalborg. Derfor havde Anne Mette en masse “know how” inden for udvikling, drift af ejendomme og udlejningsprocesser. 

Hun er tidligere medejer af Frost og Kjøller Ejendomme, hvorfra hun også fik sit kendskab til Kyvsgaard Kommunikation, herefter valgte hun at startede sit eget firma – Nextkey, da hun fandt et hul i markedet som andre ikke så.  

Man skal finde en man har tillid til. Det er vigtigt for mig, at man finder nogle man kan stole på, som ikke bare stjæler ens forretningside”.

Denne frygt var endnu en grund til, at hun valgte Kyvsgaard Kommunikation, da hun i forvejen havde tillid til firmaet

 

Har hjulpet før

Anne Mette fik hurtigt meget travlt og havde brug for hjælp til optimeringen af markedsføringen, selv ned til de helt basale ting som planlægning af opslag. Her kendte hun til Kyvsgaard Kommunikation fra tidligere og vidste, at de var til at stole på samt dygtige til deres arbejde. 

Jeg kiggede slet ikke andre steder hen da vi lavede Nextkey, fordi de har hjulpet os før, så jeg havde tilliden til ham og det satsede jeg på, at jeg kunne have igen”. 

 

Anbefaling til konsulentopgaver

De var rigtig gode til at gennemskue, hvad vores forretningside var. Vi snakker til rigtig mange forskellige kanaler og veje og det forstår de bare. Det er dejligt, at man kan få hjælp til det hele under samme tag”.

For Anne Mette var det allervigtigste, at der var tillid til det valgte bureau, men næstvigtigst var, at hun netop kunne få alle kommunikationskanalerne og vejene samlet ét sted og det forstod Kyvsgaard Kommunikation at gøre til perfektion. 

Jeg vil anbefale Kyvsgaard Kommunikation til især konsulentopgaver og til at få hjælp, råd og vejledning til at få tingene op at køre

Kunde: Nextkey
Opgaver: Facebook-annoncering, LinkedIn-annoncering, Content-strategi
Hjemmeside: www.nextkey.dk