Cookie- og privatlivspolitik2018-07-25T13:16:39+00:00

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger www.kyvsgaardkommunikation.dk indsamles der oplysninger om dig, via cookies, som bruges til at tilpasse og forbedre websitet.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, anbefaler vi, at du sletter cookies (se guide her) og undlader at forsætte med at bruge websitet. Herunder uddyber vi, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet bruger ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller anden enhed med det formål at genkende siden, huske indstillinger, udføre statistik, samt målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
De cookies vi anvender bruges til følgende:
ActiveCampaign – E-mail-klienten, vi bruger til at sende vores nyhedsbrev ud med.
Google Analytics – Et statistikprogram, der kan måle på, hvor mange der besøger forskellige sider på websitet, hvor længe de bliver på websitet og som evt. kan bruges til at målrette annoncer til dette.
Facebook – En Facebook-pixel, så vi kan måle på den statistik, der kommer ind i vores system og evt. målrette vores online annoncer til disse.
CookieLawInfo – En cookie du skal tillade for at kunne bruge vores site.

Vores GDPR disclaimer

Vi indsamler data via kontaktformular, samarbejdspartnere, mail og telefon.
Vi indsamler følgende:
– Fornavn
– Email

Vi indsamler kundedata fordi vi har brug for at holde styr på vores forespørgsler.
Det bliver opbevaret sikkert på en krypteret computer med antivirus software og firewall og der er kun adgang for Kyvsgaard Kommunikations personale med beføjelser til at håndtere dette.
Data bliver slettet eller overført efter ønske på forespørgsel og ellers efter 5 år fra første registrering.
Vi opbevarer kun data der er modtaget samtykke på. Samtykke gælder også for personer der har givet samtykke til vores samarbejdspartnere.
Vi opbevarer kun oplysninger på personer over 18 år.
Vi opbevarer ingen personfølsomme data.

Navn på den Data Proctection Operator ansvarlige (DPO): Morten Kyvsgaard

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig som fysisk person. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig brug af services eller udfylder vores kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke af vores undersider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ingen data til tredjepart uden accept (samtykke) af Cookies. Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter (Google og Facebook) i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse vedrørende dette kan ske til: morten@kyvsgaardkommunikation.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Kyvsgaard Kommunikation
Østre Alle 6
9530 Støvring
Telefon 61303912
E-mail: morten@kyvsgaardkommunikation.dk