Facebook annoncering

Facebook markedsføring er godt nyt for din virksomhed. Facebook annoncering giver dig nemlig mulighed for, at vise din annonce utroligt snævert og utroligt bredt, så uanset din målgruppe og dit budget, er mulighederne nærmest uendelige for at nå frem med dit budskab til en specifik målgruppe.

Nærmest fra uge til uge kommer der nye annonceringsmuligheder på Facebook, der giver dig endnu bedre muligheder for at få dine annoncer til at skille sig effektivt ud fra mængden. Udnytter du Facebooks mange muligheder for at lave brugerdefinerede målgrupper med Facebooks pixel, så har du at gøre med et enormt effektivt værktøj, der kan både skabe synlighed, fastholde interessen og få besøgende til at konvertere via dine annoncer.

Vi har stor erfaring med at opsætte annoncering på Facebook, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med gode tips til den helt rigtige målgruppe for din virksomhed. Samtidig kan vi guide din virksomhed med at tænke relevant annoncering ind i din markedsføring, så annonceringen understøtter dine markedsføringsmål på bedst mulig vis. Selvom mange i dag benytter muligheden for at annoncere på Facebook, så frygt ej konkurrencen. Vi bistår med en kreativ vinkel, så jeres annoncer skiller sig ud fra mængden ud fra Facebooks annonceringspolitik og guidelines.

Hvor meget Facebook-markedsføring koster, afhænger helt og holdent af dit behov. Derfor kan priser på opsætning og rådgivning af annoncering på Facebook variere meget fra kunde til kunde. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os for et uforpligtende tilbud på rådgivning inden for markedsføring på Facebook.

Vi sidder på vores kontor i Støvring 15 minutter syd for Aalborg og kan fanges mellem 7-15 alle hverdage på 61 30 39 12 eller på Morten@kyvsgaardkommunikation.dk

Hvis du vil vide mere om, hvilken proces du som kunde går igennem i et samarbejde med Kyvsgaard Kommunikation, kan du klikke her

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen
- vi kontakter dig inden for 1 arbejdsdag

Ring til os >
Send os en mail >

Besøg LinkedIn-side >

Adresse:
Østre Allé 6
9530 Støvring

Morten Kyvsgaard