Google Analytics

Har du set på dine tal i Google Analytics i dag? Med Google Analytics får du et gratis og fantastisk sporingsværktøj, der kan holde styr på, hvordan det går med dit website og, ikke mindst, hvordan det går med den annoncering, du sender ind til dit website. Google Analytics kan virke ret teknisk ved første øjekast – og det er det også, hvis man ikke er vant til at arbejde med værktøjet.

Mange kæmper med derfor at forstå værktøjet, hvordan det anvendes og hvad den store mængde data betyder. Andre kommer aldrig i gang med at bruge værktøjet og får ikke sat deres Google Analytics-tracking ordentligt op. Konsekvensen af den manglende eller dårlige tracking er, at du ikke aner om din online markedsføring rent faktisk er profitabel, og hvad der virker eller ikke virker.

Med andre ord: Du famler i blinde.

Performer din online markedsføring?

For at finde ud af om din annoncering bevæger sig i den rigtige retning, er det essentielt at opsætte mål i Google Analytics – også kaldet konverteringer. Konverteringer i Google Analytics er således en indikator til at forstå og aflæse, hvordan det går med din online markedsføring.

For finde ud af, hvad der konverterer og skaber værdi på websitet, bør du bruge såkaldte UTM-tags på al din annoncering, så du har helt styr på, hvilke markedsføringkanaler, der virker for din virksomhed. På den måde kan du følge trafikken rundt på website.

Hos Kyvsgaard Kommunikation sørger for at klæde dig godt på til Google Analytics, så du forstår værktøjet og hvad tallene egentlig betyder. For at kunne give dig den bedst mulige vejledning i værktøjet, er vi certificeret i brugen af Google Analytics, som er Googles egen blåstempling af værktøjet.

Derudover hjælper vi dig også med opsætningen af din konto, så du kan måle på det rigtige fra dag 1. Har du allerede Google Analytics installeret, kigger vi på de eksisterende data og finder optimeringsmuligheder. Det kunne være at linke Google Adwords med Google Analytics, opsætte konverteringer, aflæse eksisterende data og komme med forbederingsforslag for fremtiden.

Hvis ovenstående lyder en anelse som sort snak, så er du ikke alene. Vi kan ikke løbe fra, at det er en anden og mere teknisk verden, men netop derfor sætter vi en ære i, at gøre hele processen så overskuelig og letforståelig som mulig. 

Det er også noget vores kunder fremhæver som en kvalitet ved et samarbejde med Kyvsgaard Kommunikation, og det er vi utroligt stolte af. Du kan læse kundernes historier i vores cases herunder. Du kan også få en gennemgang af, hvad du kan forvente i et samarbejde med os her.

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen
- vi kontakter dig inden for 1 arbejdsdag

Ring til os >
Send os en mail >

Besøg LinkedIn-side >

Adresse:
Østre Allé 6
9530 Støvring

Morten Kyvsgaard