Google Analytics 2018-04-18T12:37:49+00:00

Google Analytics

Google Analytics er en selvskreven del af nutidens digitale markedsføring

Med Google Analytics får du et gratis værktøj, der kan holde styr på, hvordan det går med dit website og, ikke mindst, hvordan det går med den annoncering, du sender ind til dit website.

Google Analytics virke ret teknisk ved første øjekast – og det er det også, hvis man ikke er vant til at arbejde med værktøjet. Derfor kæmper mange med at forstå værktøjet, hvordan det anvendes og hvad den store mængde data betyder.

Performer din annoncering?

For at finde ud af om din annoncering bevæger sig i den rigtige retning, er det essentielt at opsætte mål, også kaldet konverteringer. Konverteringer i Google Analytics er således en indikator til at forstå, hvordan det går med din annoncering.

For finde ud af, hvad der konverterer og skaber værdi på websitet, bør du bruge såkaldte UTM-tags på al din annoncering. På den måde kan du følge trafikken rundt på website. Det giver dig en god indikation på, hvilken type annoncering, der performer.

Vi sørger for at klæde dig på til Google Analytics, så du forstår værktøjet og hvordan det virker. Derudover hjælper vi dig også med opsætningen af din konto, så du kan måle på det rigtige fra dag 1. For at kunne give dig den bedst mulige vejledning i værktøjet, er vi certificeret i brugen af Google Analytics, som er Googles egen blåstempling af værktøjet.

Vil du vide mere? Kontakt os!

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.