“Det har virkelig gjort en forskel for mig”

Trine Bagger er ejer af webshoppen SBD Denmark, som sælger personligt udstyr til styrketræning. Hun startede op i 2016 sammen med en partner, som hun senere valgte at købe ud i 2019. Og lige siden er det bare gået stærkt.

Selvom omsætningen på webshoppen var ganske fin, så vidste Trine godt, at der skulle lidt mere til, hvis den skulle øges. Og da hun ikke selv gjorde meget ud af sociale medier på daværende tidspunkt, søgte hun derfor hjælp til dette.

Trine blev anbefalet at tage kontakt til Kyvsgaard Kommunikation. Hun havde dog sine forbehold for at indgå i et samarbejde, da hun tidligere havde forsøgt sig med selv at opsøge nogen, der kunne hjælpe hende med sociale medier, men den hjælp kunne ikke bruges til noget. Dengang blev hun ikke klogere og effekten udeblev.

Men anbefalingen af Kyvsgaard Kommunikation var for Trine et blåstempel. Og den anbefaling har vist sig at være perfekt for hende.

“De har formået at skubbe mig i den rigtige retning”

I starten af samarbejdet med Kyvsgaard Kommunikation, var Trine lidt skeptisk vedrørende sociale medier, da hun ikke selv fandt det særligt spændende:

“Jeg synes ikke, at det var særligt sjovt selv at sidde og arbejde med, og jeg kunne ikke rigtigt komme videre med det. Og jeg synes også på en måde, at det var grænseoverskridende. Men der har Kyvsgaard Kommunikation formået at få skubbet mig i den helt rigtige retning”.

“Kan mærke det har gjort en forskel”

Samarbejdet med Trine har udover en indsats på betalte medier også bestået af, at hun skulle bruge sig selv mere i opslag på sociale medier, og selvom dette var en grænseoverskridende opgave for hende, så kan hun mærke, at det har gjort en kæmpe forskel:

“Det at bruge mig selv, det er jeg blevet bedre til, fordi Kyvsgaard Kommunikation har formået at møde mig der hvor jeg var, og føre mig i den rigtige retning. Og jeg kan mærke, at det har gjort en kæmpe forskel”.

“Jeg ville anbefale Kyvsgaard Kommunikation til alle”

Trine havde næsten opgivet det hele med sociale medier, men samarbejdet med Kyvsgaard Kommunikation, har hjulpet hende ekstremt meget, og har flyttet både hende selv personligt og webshoppen i særdeleshed:

“Det har virkelig hjulpet mig, og de har haft troen på, at jeg kunne, og at hvis vi bare blev ved, så skulle det nok give pote. Og det har det gjort. Det har virkelig gjort en forskel at arbejde med Kyvsgaard Kommunikation. Det har været fedt!”.

Kunde: SBD Denmark
Opgaver: Google Ads, Facebook-annoncering, Content-strategi
Hjemmeside: www.sbddenmark.dk